Skip Navigation LinksPagina principală > Diverse > Termeni şi condiţii
Caută în site Caută

Termeni şi condiţii

CONDITII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI www.csm1909.ro, denumit în continuare site CSM

Toți utilizatorii site-ului CSM se obligă să respecte prezentele Condiții Generale pentru utilizare. Utilizarea site-ului implică acceptarea necondiționată a acestor Condiții Generale. Dacă nu sunteți de acord cu prezentele Condiții Generale, vă rugăm să nu continuați accesarea site-ului.

Pentru scopul acestor Condiții Generale pentru utilizarea site-ului:

"C.S.M." este Consiliul Superior al Magistraturii, instituție publica cu sediul în București, Calea Plevnei nr. 141 b, Sector 6, cod poștal 060011, CIF nr. 16973795, operator de date cu caracter personal nr. 2359, denumita in continuare "C.S.M."

Definit, in prezentul document, 'Operator".

Drepturile asupra site-ului

Operatorul deține drepturile legale privind grafica, forma, modalitatea de prezentare, precum și întreg conținutul site-ului incluzând fără a se limita la, imaginile, muzica, informațiile despre serviciile Operatorului și orice alte date și aplicații prezentate pe site. Acestea sunt protejate prin legislația drepturilor de autor în vigoare. Este interzisă în mod expres orice încălcare sau încercare de a se încălca drepturile de autor asupra site-ului, incluzând fără a se limita la reproducerea, distribuirea, comercializarea, închirierea, împrumutul, comunicarea, radiodifuzarea, copierea, modificarea, afișarea, transmiterea, publicarea, în orice formă a conținutului și graficii site-ului, crearea unor materiale derivate folosind conținutul și forma site-ului, sub sancțiunile prevăzute de lege. Operatorul este deținătorul drepturilor de proprietate intelectuală asupra mărcilor și bazelor de date prezentate pe site și utilizatorii sunt obligați să respecte aceste drepturi și să nu le aducă nicio atingere.

Scopul site-ului și neangajarea răspunderii

Site-ul CSM își propune să ofere utilizatorilor informații corecte și actuale cu privire la sistemul de justiție, precum și orice informații necesare și utile utilizatorilor. Site-ul este menit să participe la îmbunătățirea relației dintre Operator și utilizatorii săi în sensul de a ușura comunicarea dintre Operator și utilizatori. Operatorul depune toate diligențele pentru a oferi informații actuale și pentru a actualiza conținutul site-ului. Cu toate acestea, Operatorul nu garantează asupra actualității informațiilor prezentate pe site în orice moment. De asemenea, Operatorul nu garantează că site-ul nu va conține anumite erori, însă va încerca să remedieze aceste erori în scurt timp pentru a permite o informare corectă a utilizatorilor. Operatorul însă nu răspunde pentru eventuale prejudicii suferite de utilizatori urmare a unor decizii bazate pe orice informație furnizată prin intermediul site-ului.

Operatorul își rezervă dreptul de a modifica unilateral și fără nicio notificare prealabilă: conținutul, forma de prezentare și/sau structura site-ului, în orice moment și nu va avea nicio răspundere în acest sens și/sau aceste Condiții Generale, modificările făcute astfel fiind considerate a fi acceptate de utilizator dacă acesta continuă să folosească site-ului după afișarea Condițiilor Generale modificate pe site.

Operatorul nu garantează în niciun fel calitatea site-ului din punct de vedere tehnic și funcțional precum și lipsa virușilor care ar putea exista pe site. Astfel, Operatorul nu va putea fi ținut răspunzător în niciun fel pentru niciun fel de daune directe sau indirecte suferite sau invocate de utilizatori provenind din disfuncționalități ale site-ului.

Site-ul poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri pentru utilizarea cărora se vor aplica politicile de utilizare specifice astfel cum sunt acestea specificate pe site-urile respective, Operatorul nefiind răspunzător și neasumându-și nicio obligație pentru conținutul acestora sau cu privire la orice link din acestea. Orice includere de link-uri în site este făcută numai pentru ajutorul utilizatorului și nu implică sprijinirea de către Operator a materialului disponibil pe sau prin aceste site-uri sau rețele și nici vreo asociere cu operatorii lor. Utilizatorul accesează acele site-uri și le folosește produsele și serviciile exclusiv pe propriul risc.

Mergi la începutul paginii
Conceptul grafic al site-ului a fost cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capacitate Administrativa 2014-2020 - cod MySMIS2014 + 118765/SIPOCA 454
Pagina proiectului www.poca.ro

Acest portal utilizează cookies pentru a asigura o experiență mult mai bună de navigare și servicii adaptate nevoilor și interesului fiecăruia. Mai multe informații.