Skip Navigation LinksPagina principală > Membri CSM > Agenda Preşedintelui
Caută în site Caută

Agenda Preşedintelui

Număr înregistrări afişate
19.09.2023
Domnul judecător Daniel GRĂDINARU, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, a avut o întrevedere cu domnul judecător Marian ENACHE, președintele Curții Constituționale a României, București, sediul Curții Constituționale

15.09.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, la dialogul semestrial pe tema “Justiție 2023 - prioritățile sistemului de justiție și Raportul privind statul de drept - context național și european, organizat de Ministerul Justiției, cu participarea reprezentanților puterii legislative, executive și judecatorească.

06.09.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, la întâlnirea cu doamna Alina - Ștefania GORGHIU, ministrul justiției, doamna judecător Corina - Alina Corbu, președintele Înaltei Curți de Casație și Justiție, și președinții curților de apel, organizată la sediul ÎCCJ

09.06.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, președintele Consiliului Superior al Magistraturii la Întâlnirea cu tema „Dezvoltarea personală a judecătorului în mediul organizational”, organizată de Curtea de Apel Constanța.

08.05.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, la întrevederea cu doamna procuror-șef european Laura Codruța KOVESI și domnul procuror european Cătălin BORCOMAN, în vederea dezbaterii unor aspecte generale privind atribuțiile Consiliului Superior al Magistraturii referitoare la selecția și cariera procurorilor europeni delegați în România, precum și eventuala organizare a unor programe de formare profesională în domeniul infracțiunilor de competența Parchetului European (EPPO), în special pentru magistrații de la instanțele competente teritorial să soluționeze cauzele în care sunt sesizate de către EPPO.

11.04.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, la evenimentul „Colaborarea Loială a Puterilor în Stat”, ocazie cu care a fost lansată emisiunea de mărci poștale dedicate celor „Trei puteri ale statului”, astfel cum acestea sunt instituite în Constituția României, precum și raporturilor funcționale între acestea, potrivit principiului constituțional al colaborării instituționale loiale. Evenimentul a fost organizat în cadrul parteneriatului vizând utilizarea timbrului ca mijloc de informare a cetățenilor români cu privire la drepturile fundamentale garantate de Constituția României. București – Palatul Parlamentului – foaierul Sălii de plen a Senatului României

29.03.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, la ședința de prezentare a Raportului de activitate a Şcolii Naţionale de Grefieri pe anul 2022.

27.03.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, la Adunarea festivă „Centenarul Constituției României Întregite (1923-2023)”, eveniment organizat de Curtea Constituțională a României, în data de 27.03.2023

16.03.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, la ședința de prezentare a Raportului de activitate a Inspecției Judiciare pe anul 2022

10.03.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, la şedinţa Adunării Generale a Judecătorilor Curții de Apel Bucureşti, cu ocazia prezentării Raportului de activitate pentru anul 2022.

10.03.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, la întâlnirea organizată în contextul vizitei de evaluare a experților CE, în cadrul Mecanismului UE privind evaluarea sistemelor judiciare din statele membre din perspectiva statului de drept

07.03.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, la întâlnirea cu delegația condusă de E.S. Andrew Noble, Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în România în România și de dl. procuror Max Hill, directorul serviciului parchete din Marea Britanie.

17.02.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, la Adunarea Generală a judecătorilor Curţii de Apel Alba Iulia, cu ocazia prezentării Raportului de activitate pentru anul 2022.

10.02.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, la Adunarea Generală a judecătorilor Tribunalului Arad, cu ocazia prezentării Raportului de activitate pentru anul 2022.

01.02.2023
Participarea domnului judecător Daniel GRĂDINARU, preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, la întâlnirea cu E.S. dr. Peer GEBAUER, ambasadorul Republicii Federale Germania în România, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

23.11.2022
În data de 23 noiembrie 2022, domnul judecător Marian BUDĂ, preşedintele CSM a primit la sediul Consiliului, vizita de lucru a unei delegatii formate din judecători si procurori din Republica Moldova, organizată în cadrul Proiectului „Consolidarea sistemului de justiție prin organizarea unor misiuni de transfer de expertiză adresate judecătorilor şi procurorilor din Republica Moldova”, implementat de Agenția de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (RoAid) - MAE, în colaborare cu Institutul Naţional al Magistraturii.

14.11.2022
Participarea domnului judecător Marian BUDĂ, Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, la Conferința finală în cadrul Proiectului „Eliminarea factorilor pentru inflația de cauze, identificarea și elementelor normative și a tendințelor de aglomerare - EFICIENȚĂ”

27.09.2022
Participarea domnului președinte Marian BUDĂ, la întâlnirea reprezentanților CSM cu membrii delegației din Republica Moldova, în contextul vizitei de studiu derulate în cadrul proiectului „Consolidarea sistemului de justiție prin organizarea unor misiuni de transfer de expertiză adresate judecătorilor şi procurorilor din Republica Moldova”, implementat de Institutul Național al Magistraturii în cooperare cu Institutul Național al Justiției din Republica Moldova şi cu sprijinul Agenției de Cooperare Internațională pentru Dezvoltare (RoAid).

22.09.2022
Participarea domnului judecător Marian BUDĂ, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, la ședința Adunării generale a procurorilor Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, cu ocazia prezentării Rapoartelor privind activitatea desfășurată de Ministerul Public în anii 2019, 2020 și 2021.

20.06.2022
Participarea domnului judecător Marian BUDĂ, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, la festivitatea deschiderii anului de formare iniţială a Şcoli Naţionale de Grefieri – promoţia 2022.

16.06.2022
Participarea domnului judecător Marian BUDĂ, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii, la procedura de selecție a candidaților pentru funcția de procuror european delegat în România.

30.05.2022
Participare la evenimentul „Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – 160 de ani de colaborare între profesiile juridice”

18.02.2021
Participarea domnului judecător MATEESCU MIHAI BOGDAN, preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii la întâlnirea cu delegaţia Ambasadei Statelor Unite, la sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

01.10.2020
Participarea şi susţinerea unui cuvânt de deschidere la primul atelier de lucru pentru analizarea şi dezbaterea Strategiei de comunicare publică unitară la nivelul sistemului judiciar, organizat in cadrul proiectului „TAEJ - Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar, cod SIPOCA454/cod MySMIS 118765”, București.

09.06.2020
Întâlnirea interinstituţională dintre membrii Consiliului Superior al Magistraturii şi reprezentanţii Consiliului de Mediere, sediul Consiliului.

14.05.2020
Întâlnirea de lucru dintre doamna judecător Nicoleta ŢÎNŢ, preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii şi domnul avocat Traian Briciu, preşedintele Uniunii Naţionale a Barourilor din România.(sediul CSM)

05.03.2020
Participarea la prezentarea Raportului privind activitatea Inspecţiei Judiciare în anul 2019, Bucureşti

26.02.2020
Participarea la prezentarea Raportului privind activitatea Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în anul 2019, sediul ICCJ.

12.02.2020
Întâlnirea conducerii Consiliului cu Magistratul de Legătură francez la Bucureşti, membru al Reţelei Judiciare Europene. Bucureşti, sediul Consiliului Superior al Magistraturii.

07.02.2020
Participarea şi susţinerea unei alocuţiuni la “Conferința de diseminare a Ghidului de bune practici privind relaţia sistemului judiciar cu celelalte profesii juridice, în special avocaţi”, organizată în cadrul proiectului „TAEJ – Transparență, accesibilitate și educație juridică prin îmbunătățirea comunicării publice la nivelul sistemului judiciar”, București.

04.02.2020
Participare la prezentarea Raportului de activitate pe anul 2019 al Institutului Naţional al Magistraturii

03.02.2020
Participare la Adunarea generală a judecătorilor Curții de Apel Cluj, cu ocazia prezentării și dezbaterii Raportului de activitate pe anul 2019.

31.01.2020
Participare la Adunarea generală a judecătorilor Curții de Apel Constanța, cu ocazia prezentării și dezbaterii Raportului de activitate pe anul 2019

30.01.2020
Participare la Adunarea generală a judecătorilor Curții de Apel Bucureşti, cu ocazia prezentării și dezbaterii Raportului de activitate pe anul 2019.

29.01.2020
Participare la Adunarea generală a judecătorilor Curții de Apel Târgu Mureş, cu ocazia prezentării și dezbaterii Raportului de activitate pe anul 2019

28.01.2020
Participare la Adunarea generală a judecătorilor Curții de Apel Alba Iulia, cu ocazia prezentării și dezbaterii Raportului de activitate pe anul 2019

27.01.2020
Participare la Adunarea generală a judecătorilor Curții de Apel Braşov, cu ocazia prezentării și dezbaterii Raportului de activitate pe anul 2019

20.01.2020
Participare cu susţinerea unei alocuţiuni la Conferința de diseminare a Îndrumarului de bune practici privind activitatea judecătorilor și procurorilor în spațiul social media/platformele online

19.12.2019
Participarea doamnei judecător Lia SAVONEA, președintele Consiliului Superior al Magistraturii, la ceremonia de absolvire a promoției de auditori de justiție 2018 – 2019 „Ioan Tanoviceanu” (Aula INM)

04.11.2019
Participare la reuniunea Comisiei de monitorizare a progreselor înregistrate de România în domeniul reformei sistemului judiciar şi luptei împotriva corupției (Comisia MCV), la sediul Ministerului Justiţiei

27.09.2019
Participare la întâlnirea preşedinţilor curţilor de apel reprezentanţii Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii şi Ministerului Justiţiei, Bucureşti

23.07.2019
Participare la selecția candidaților desemnați în numele României pentru funcția de procuror european (etapa interviului), la sediul Ministerului Justiției

09.07.2019
Participare la selecția candidaților desemnați în numele României pentru funcția de procuror european (etapa interviului), la sediul Ministerului Justiției.

04.07.2019
Participare la întrunirea Comisiei de selecție a candidaților desemnați în numele României pentru funcția de procuror european, la sediul Ministerului Justiției

02.07.2019
Întâlnire cu experții Comisiei Europene aflați în misiune MCV la București, organizată la sediul Reprezentanței Comisiei Europene

23.05.2019
Participare la întâlnirea profesională dintre reprezentanții Consiliului Superior al Magistraturii și reprezentanții tribunalelor

17.05.2019
Întâlnire cu judecătorii din cadrul Curții de Apel Galaţi

05.04.2019
Bucureşti - întâlnirea preşedinţilor curţilor de apel cu Ministrul Justiţiei şi reprezentanţii Secţiei pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii

27.03.2019
Participare la întâlnire pe tema situației din sistemul judiciar, la Palatul Cotroceni

25.03.2019
Participare la prezentarea Raportului de activitate pe anul 2018 al Institutului Național al Magistraturii

Mergi la începutul paginii
Conceptul grafic al site-ului a fost cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capacitate Administrativa 2014-2020 - cod MySMIS2014 + 118765/SIPOCA 454
Pagina proiectului www.poca.ro