INFORMARE DE PRESĂ

14 Februarie 2020

INFORMARE DE PRESĂ

 

Biroul de Informare Publică și Relații cu Mass Media din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii este abilitat să aducă la cunoștință publică următoarele:

Astăzi, 14 februarie 2020, Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul art. 40 alin. 2 lit. a) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, a înaintat Preşedintelui României propunerile ministrului justiţiei pentru numirea în funcţiile de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, împreună cu hotărârile secţiei prin care s-au acordat următoarele avize:

  • pentru funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție – aviz negativ;
  • pentru funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție – aviz pozitiv;
  • pentru funcția de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – aviz negativ.

Hotărârile Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii prin care s-au motivat aceste avize sunt publicate pe site-ul Consiliului şi pot fi vizualizate aici.

 

Biroul de Informare Publică şi Relații cu Mass Media

Dată publicare: 14.02.2020

Mergi la începutul paginii
Conceptul grafic al site-ului a fost cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capacitate Administrativa 2014-2020 - cod MySMIS2014 + 118765/SIPOCA 454
Pagina proiectului www.poca.ro