Mesajul doamnei judecător Simona Camelia Marcu, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii, cu ocazia Zilei Justiției - 1 iulie 2018

CSM

"Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei" (art. 133 alin. 1 din Constitutie, republicata)


01.07.2018

Mesajul doamnei judecător Simona Camelia Marcu, președinte al Consiliului Superior al Magistraturii,  cu ocazia  Zilei Justiției - 1 iulie 2018

 

Sărbătorim în fiecare an, începând cu anul 1994, „Ziua Justiției”, prilej de bilanț și satisfacție, dar și de reflecție asupra actului de justiție, ca serviciu public în slujba cetățeanului.

Îi felicit pe toți magistrații care și-au desfășurat activitatea cu deplina respectare a legii și a valorilor fundamentale ale societății democratice.

Aduc mulțumiri, în același timp, celorlalți profesioniști ai dreptului pentru buna colaborare, având convingerea că numai împreună vom reuși să creăm un climat de încredere și respect, atât de necesar în această perioadă marcată de tensiuni.

Consiliul Superior al Magistraturii, în calitate de garant al independenței justiției, şi-a afirmat constant determinarea de a acționa hotărât pentru o justiție puternică și dreaptă.

Vă urez succes și fie ca împreună să reușim să menținem echilibrul balanței Zeiței Themis.

 

Judecător Simona Camelia Marcu

Președinte al Consiliului Superior al Magistraturii

 

Dată publicare: 01.07.2018

Mergi la începutul paginii
Conceptul grafic al site-ului a fost cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capacitate Administrativa 2014-2020 - cod MySMIS2014 + 118765/SIPOCA 454
Pagina proiectului www.poca.ro