Sigla CSM
Consiliul Superior al Magistraturii
Sigla CSM
Mesajul preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii cu ocazia sărbătorilor de iarnă

CSM

"Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei" (art. 133 alin. 1 din Constitutie, republicata)


23 decembrie 2017

 

 

 

Mesajul preşedintelui Consiliului Superior al Magistraturii

cu ocazia sărbătorilor de iarnă

 

        Sfânta Sărbătoare a Crăciunului precum şi a Anului Nou îmi conferă prilejul să vă transmit dumneavoastră, colegilor mei magistraţi, opiniei publice şi reprezentanţilor mass-media cele mai calde urări de sănătate, noroc, împliniri şi multe bucurii alături de toţi cei apropiaţi!

        Fie ca Sărbătorile să ne aducă în suflet lumină, speranţă şi credinţă, echilibru, inspiraţie şi putere pentru a ne îndeplini aspiraţiile, într-un An Nou mai bun, mai liniştit şi mai generos!

        În calitate de judecător dar şi de preşedinte al Consiliului Superior al Magistraturii, mă adresez întregului corp al magistraţilor români pe care îi felicit pentru eforturile depuse în anul 2017 în îndeplinirea atribuţiilor cu care au fost investiţi pentru exercitarea acestei nobile profesii.

        Mă adresez, de asemenea, reprezentanţilor mass-media şi, în egală măsură, tuturor participanţilor la actul de justiţie cărora le mulţumesc pentru colaborare.

 

        Crăciun fericit şi un An Nou cu bucurii!

        La mulţi ani!

 

Judecător Mariana GHENA

Preşedintele Consiliului Superior al Magistraturii

Dată publicare: 23.12.2017

Harta CSM

Mergi la începutul paginii