Sigla CSM
Consiliul Superior al Magistraturii
Sigla CSM
Comunicat de presă

CSM

"Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei" (art. 133 alin. 1 din Constitutie, republicata)


21 noiembrie 2017

COMUNICAT DE PRESĂ

        În şedinţa de astăzi, 21.11.2017, Secţia pentru procurori din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a analizat Raportul Inspecţiei Judiciare având ca obiect eficiența managerială şi modul de îndeplinire a atribuțiilor ce decurg din legi şi regulamente la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, precum şi respectarea normelor procedurale şi regulamentare de către procurori şi personalul auxiliar de specialitate din cadrul parchetului vizat.

        În urma deliberărilor, Secţia pentru procurori a aprobat Raportul Inspecţiei Judiciare, apreciind că activitatea managerială la nivelul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pe perioada supusă controlului - 1 ianuarie 2016 - semestrul I 2017 - a fost una eficientă, iar activitatea procurorilor şi a personalului de specialitate din cadrul acestei unităţi de parchet s-a desfăşurat cu respectarea normelor procedurale şi regulamentare în vigoare.

SECŢIA PENTRU PROCURORI A CONSILIULUI SUPERIOR AL MAGISTRATURII

Dată publicare: 21.11.2017

Harta CSM

Mergi la începutul paginii