Sigla CSM
Consiliul Superior al Magistraturii
Sigla CSM
Comunicat de presă privind soluţiile adoptate de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în şedinţa din data de 15 octombrie 2018

CSM

"Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei" (art. 133 alin. 1 din Constitutie, republicata)


15 octombrie 2018

Comunicat de presă

privind soluţiile adoptate de Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii în şedinţa din data de 15 octombrie 2018

 

În şedinţa din data de 15 octombrie 2018, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, a avizat pozitiv propunerea ministrului justiției de numire în funcţia de procuror şef al Secţiei judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a doamnei procuror Constantin Antonia Eleonora.

În aceeaşi şedinţă, Secţia pentru procurori a avizat pozitiv şi propunerea ministrului justiţiei de numire în funcţia de procuror şef adjunct al Secţiei judiciare  din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a doamnei procuror Nedelcu Iuliana.

Hotărârile Secţiei pentru procurori vor fi motivate şi transmise Ministerului Justiţiei.

 

Biroul de Informare Publică și Relații cu Mass Media

Dată publicare: 15.10.2018

Harta CSM

Mergi la începutul paginii