Sigla CSM
Consiliul Superior al Magistraturii
Sigla CSM
Informare

CSM

"Consiliul Superior al Magistraturii este garantul independentei justitiei" (art. 133 alin. 1 din Constitutie, republicata)


19 martie 2018

INFORMARE 

Cu referire la articolul de presă intitulat „Măsuri DURE de la CSM, după întâlnirea cu experţii Comisiei Europene: Magistraţii vor mecanism de MONITORIZARE pe MCV”, difuzat pe pagina de internet stiripesurse.ro, azi, 19 martie 2018, pentru corecta informare a opiniei publice, Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media este abilitat să precizeze că titlul articolului este în dezacord cu elementele de conţinut ale acestuia, putând genera confuzii cu privire la intenţiile şi direcţiile de acţiune ale instituţiei în legătură cu mecanismul de cooperare şi verificare.

Pe ordinea de zi a şedinţei Plenului Consiliului de mâine, 20 martie 2018, la punctul 20, se află nota Direcţiei Afaceri Europene, Relaţii Internaţionale şi Programe din cadrul CSM, privind proiectul intitulat generic „Plan de măsuri pentru îndeplinirea recomandărilor Comisiei Europene în cadrul MCV, respectiv privind organizarea Misiunii de evaluare a Comisiei Europene în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare, din perioada 14-16 martie 2018”.

Biroul de Informare Publică şi Relaţii cu Mass Media

Dată publicare: 19.03.2018

Harta CSM

Mergi la începutul paginii