Proiecte PICCJ 2016
 Contact  Harta site English     


Cauta:

Accesari:
   118.697.354   
Cititori:
   7.139.320   
Magistrati > Concursuri si examene > Inspector sef/adjunct
Concurs privind numirea în funcţie a inspectorului-şef şi a inspectorului şef-adjunct ai Inspecţiei Judiciare, organizat în perioada 6 martie - 2 iulie 2015 (dată publicare: 6 martie 2015)
     patrat.gif  Tabel de clasificare a candidatilor (data publicare: 26 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Anunţ privind nedepunerea contestaţiilor la notele obtinute la testarea scrisa (dată publicare: 26 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Tabel cu rezultatele obţinute de candidaţi la testarea scrisă privind managementul, comunicarea şi resursele umane din cadrul concursului pentru numirea în funcţia de inspector-şef şi inspector-şef adjunct ai Inspecţiei Judiciare, desfăşurată la data de 19 iunie 2015 (dată publicare: 23 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Anunţ privind nedepunerea contestaţiilor la barem (dată publicare: 23 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Anunţ privind depunerea contestaţiilor la barem (dată publicare: 19 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Barem - testarea scrisă (dată publicare: 19 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Subiecte - testarea scrisă (dată publicare: 19 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Anunţ privind programul de desfăşurare a testării scrise privind managementul, comunicarea şi resursele umane (dată publicare: 16 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Repartizarea candidaţilor pentru susţinerea testării scrise privind managementul, comunicarea şi resursele umane (dată publicare: 16 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Tabel cu rezultatele obţinute de candidaţi la testarea psihologică din cadrul concursului pentru numirea în funcţie a inspectorului - şef şi a inspectorului - şef adjunct ai Inspecţiei Judiciare (dată publicare: 12 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Anunţ privind desfăşurarea testării psihologice (dată publicare: 9 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Repartizarea candidaţilor pentru susţinerea testului scris din cadrul testării psihologice (dată publicare: 9 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Repartizarea candidaţilor pentru susţinerea interviului psihologic (dată publicare: 9 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Tabel privind rezultatele obţinute la proba constând în susţinerea proiectului de către candidaţii pentru funcţia de inspector-şef şi de inspector-şef adjunct ai Inspecţiei Judiciare
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Repartizarea candidaţilor pentru susţinerea proiectului referitor la exercitarea atribuţiilor specifice funcţiei de conducere pentru care candidează (dată publicare: 5 iunie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Tabel final privind rezultatul verificării îndeplinirii condițiilor legale de participare la concursul pentru numirea în funcție a inspectorului-șef și a inspectorului-șef adjunct ai Inspecției Judiciare (dată publicare: 6 aprilie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Tabel privind rezultatul verificării îndeplinirii condiţiilor legale de participare la concursul pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef şi a inspectorului -şef adjunct ai Inspecţiei Judiciare (dată publicare: 27 martie 2015)
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Anunţul privind concursul pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef şi a inspectorului-şef adjunct ai Inspecţiei Judiciare, organizat în perioada 6 martie - 2 iulie 2015
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Tematica şi bibliografia de concurs
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Calendarul detaliat al concursului
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Cererea tip de înscriere
          DescarcaDescarca

     patrat.gif  Hotărârea Plenului CSM nr.159 din 9 martie 2012 pentru aprobarea Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea concursului pentru numirea în funcţie a inspectorului-şef şi a jnspectorului-şef adjunct jii Inspecţiei Judiciare, modjficată
          DescarcaDescarca


Agenda Presedintelui
13 ianuarie 2017
Participare la festivitatea de începere a cursurilor în cadrul Institutul Naţional al Magistraturii de către noua generaţie de auditori de justiţie
12 ianuarie 2017
Întâlnirea conducerii CSM cu doamna Paraskevi Michou, Secretarul General Adjunct al Comisiei Europene
Arhiva Agendei Presedintelui
Agenda Vicepresedintelui
7-9 decembrie 2016
Participare la întâlnirea echipelor Proiectului 1 "Independenţa, responsabilitatea şi calitatea actului de justiţie", derulat în cadrul Rețelei Europene a Consiliilor Judiciare (RECJ), precum şi la Adunarea Generală Extraordinară a RECJ, Haga (L. Palade)
15 martie 2016, ora 10
Participare la prezentarea şi dezbaterea raportului de activitate al Institutului Naţional al Magistraturii pe anul 2015 (L. Palade).
14 martie 2016
Participare la prezentarea Raportului privind activitatea desfăşurată de Ministerul Public în anul 2015 (L. Palade).
4 martie 2016
Participare la dezbaterea raportului anual de activitate pe anul 2015 la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timişoara (L. Palade)
3 martie 2016, ora 14.00
Participare la dezbaterea activităţii desfăşurate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel
Bucureşti şi Parchetele din subordine în anul 2015. (L. Palade)
Arhiva Agendei Vicepresedintelui
Agenda Membrilor CSM
13 ianuarie 2017
Participare la ceremonia organizată cu prilejul începerii cursurilor în cadrul Institutului Naţional al Magistraturii de către noua promoţie de auditori de justiţie, 2017-2018 (F. DEAC)
13 ianuarie 2017
Participare și alocuțiune în cadrul festivității de începere a cursurilor noii generații de auditori de justiție, Institutul National al Magistraturii (C.OLARU)
16 decembrie 2016
Participare la ședința de analiză a activității DIICOT pe semestrul II/2016, Brașov, (G. MUSCALU)
12 - 13 decembrie 2016
Participare la întâlnirea echipelor Proiectului 2 – Mijloace alternative de soluţionare a conflictelor, domeniul juridic, derulat în cadrul Reţelei Europene a Consiliilor Judiciare (RECJ), Bratislava (B. GABOR)
7-9 decembrie 2016
Participare la întâlnirea echipelor Proiectului 1 "Independenţa, responsabilitatea şi calitatea actului de justiţie", derulat în cadrul Rețelei Europene a Consiliilor Judiciare (RECJ), precum şi la Adunarea Generală Extraordinară a RECJ, Haga (A. ŞERBAN)
23 - 25 noiembrie 2016
Participare la întâlnirea regională cu tema: "Investigarea infracţiunilor de corupţie şi a infracţiunii de conflict de interese"- cu reprezentanţii conducerii Ministerului Public, toţi procurorii generali ai parchetelor de pe lângă curţile de apel, toţi prim-procurorii parchetelor de pe lângă tribunal, conducerea Direcţiei Generale Anticorupţie, şefii Serviciilor Judeţene Anticorupţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie, conducerea Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă, conducerea Serviciului Român de Informaţii, conducerea Inspectoratului General al Poliţiei Române, la Sibiu, judeţul Sibiu (B. GABOR)
23-25 noiembrie 2016
Participare la întâlnirea regională cu tema "Investigarea infracțiunilor de corupție și a infracțiunii de conflict de interese", Sibiu (G. MUSCALU)
16-18 noiembrie 2016
Participare la cea de-a cincea Intalnire in cadrul "Retelei tribunalelor",Sinaia (M. NEAGOE,  N.POPESCU)
16 noiembrie 2016
Participare și prezentări specifice având ca temă Interdicții și incompatibilități. Practica Secției de procurori în materie disciplinară., seminar organizat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călărași și Parchetul de pe lângă Tribunalul Ialomița, în cadrul programului de pregătire profesională continuă (G. MUSCALU)
15 noiembrie 2016
Participare la Conferința Națională "Apărarea mediului și a fondului forestier prin dreptul penal", organizată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și Institutul de Cercetări Juridice "Acad. Andrei Rădulescu" al Academiei Române (G. MUSCALU, B. GABOR)
07 noiembrie 2016
Primirea la sediul Consiliului a grupului de magistrați străini, ce vizitează România în cadrul Programului de schimb de magistrați derulat sub egida Rețelei Europene de Formare Judiciară (G. MUSCALU)
3 noiembrie 2016
Participare la Seminarul cu tema "Metode de investigare a infracțiunilor de corupție. Aspecte de practică judiciară", organizat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel  Galați, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, în colaborare cu Institutul National al Magistraturii (G. MUSCALU)
3-4 noiembrie 2016
Participare la Seminarul de formare continuă organizat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia (G. MUSCALU)
04 noiembrie 2016
Participare şedinţă de pregătire profesională cu procurori de la toate nivelurile ierarhice din raza de jurisdicţie a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel AlbaIulia – Geoagiu, Hunedoara (B. GABOR)
03 noiembrie 2016
Participare seminar "Metode de investigare a infracţiunilor de corupţie. Aspecte de practică judiciară" la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila (B. GABOR)
 
Arhiva Agendei Membrilor CSM
Fotografii recente
 
Şedinţa de constituire a Consiliului Superior al Magistraturii - 6 ianuarie 2017 (dată publicare: 09 ianuarie 2017)
Arhiva
Aparitii recente (ultimele zile)

                 © 2005 Consiliul Superior al Magistraturii. Toate drepturile rezervate.

eXTReMe Tracker